Eu sunt Celine. Aceeaşi Celine care bate câmpii pe aici. În acest spaţiu nu am să bat câmpii deloc, aici doar am să administrez ceva nou. În primul rând este o surpriză... de la mine pentru tine, cum s-ar zice. O surpriză pentru Andreea. Aici vreau să-i spun cât de mult ţin la ea şi cât de mult contează pentru mine. Când o să citească probabil că are să zică: Celine n-a mâncat azi! :)) Aşa e Andreea, trebuie să ai răbdare cu ea, e foarte şoadă şi aruncă pastile parfumate. Are noroc că o iubesc, că altfel vedea ea ce pot face eu cu pastilele ei! :))
Andreea mă încurajază deşi nu ştie... acum, va afla. Persoana ei mă încântă, este de-a dreptul adorabilă, minunată... Gestul ei de a face misiune în India m-a şocat. Am privit la mine: "Celine, culmea eşti! Tu dacă nu ai chef nu te ridici din pat să mergi la şcoală, deschide ochii ăia odată!"
Sigur Andreei nu-i va surăde că, public şi deschis tuturor "tovarăşilor" am să o transform într-o zeiţă, dar cum se zice, până în august nu prea are ce să-mi facă! :))
... ea chiar e minunată, dar nu va recunoaşte niciodată treaba asta. Ceea ce face e minunat.

Am avut acces la jurnalul ei... heeei! fac ceva lipsit de etică? Noah, poate! Înainte să fac public acest blog am să-mi spăl păcatul şi am să o întreb dacă este de acord.
De ce fac asta? Pentru că am citit "Momente eşi schiţe din India" şi pentru că simt nevoia să nu fiu singura care face lucrul ăsta. Pentru că pe mine mă ridică, mă schimbă, mă educă... Vreau să fie ceva general. Nu fac asta pentru Andreea, o fac pentru noi....
Pînă una alta să vorbim cu Andre şi să personalizăm noua "căsuţă"...
Rugaţi-vă pentru noi!
Celine

7 comentarii:

Dianna spunea...

wow...imi place asa mult ceea ce ai faci aici...cat despre ceea ce fac fetele in India...am fost mai mult decat impresionata cand am aflat...
Multa intelepciune si tie dar, mai ales Andreei si Simonei...

Delia Ozarchevici spunea...

:) Începe frumos blogul. Nu ma las pana nu il termin. E ora 3 fix.

Delia Ozarchevici spunea...

3 fix a.m.

Delia Ozarchevici spunea...

Mă rog, 3 fix şi două minute a.m. Nu-mi pot permite să mint pe-aici...

Delia Ozarchevici spunea...

Ah, cu tot cu diacritice, s-a facut 3 şi 3. Gata, next!

Unknown spunea...

Delia, ţi-e bine? :))

Delia Ozarchevici spunea...

Da... de ce ma intrebi?:P:P Diacriticile astea ma nelinistesc. :)))

Trimiteți un comentariu